August 14, 2022

4 horoskopska znaka koja POTPUNO promijene osobnost kad su zaljubljeni

Ljubav može promijeniti čak i najokorjelije skeptike u nepopravljive romantike. Jeste li vi znak koji potpuno promijeni osobnost kad se zaljubi?

1. Strijelac

Sagittarius 2020 Horoscope - Yearly Predictions for Love and ...

Kao i bilo koji drugi vatreni znak koji se žestoko zaljubi, Strijelac će vas razmaziti najskupljim poklonima koje može pronaći. Vodit će vas na nezaboravna putovanja i biti osoba na koju uvijek možete računati.

Kada se ovi istraživači zaljube, iznenada postaju romantični, nježni tipovi, čak iako nikada niste zamišljali da bi se mogli u to pretvoriti. Za Strijelce je inače poznato da im dosadi biti na jednom mjestu duže vremena, ali u ljubavi, lako se vežu i odlučuju biti s nekim. Pridaju pažnju vašim potrebama i zaista će se transformirati u nekoga tko će vas voljeti zauvijek!

2. Jarac

Capricorns – Killing Oblivion

U početku, Jarac se možda ne čini kao romantični tip, ali kad se ovi radoholičari zaljube, ponašanje im se potpuno preokrene. Spremni su uložiti sav svoj trud u vezu koja ima potencijala.

Posvetit će vam se koliko god mogu, i baš kao ostali zemljani znakovi, Jarac će se uvijek pobrinuti da vam pruži sve što želite. Jarci su onaj tip osobe koji će vam se javiti na telefon u 4 ujutro kad ne možete spavati, skuhati vam omiljenu juhicu kad ste bolesni i slušati vas dok se žalite o svojim problemima.

3. Vodenjak

Aquarius Career Guide: 12 Best Jobs for Aquarius

Kada ove buntovnike pogodi Kupidova strelica, učinit će da se osjećate voljeno kao nikad do sad. Očekujte neprestane slatke poruke tijekom dana u kojima govore kako im nedostajete, pa i komentare na vaše objave u kojima pišu kako izgledate predivno.

Zbog toga što ovaj znak stavlja prioritet na prijateljstvo u svim svojim odnosima, vjerojatnost je velika da će vam posvetiti playlistu ljubavnih pjesama, da ćete imati interne šale koje samo vi razumijete te da će bez sumnje Vodenjak postati osoba na koju možete računati i u dobru i u zlu.

4. Blizanac

Top 100 UK Insurers 2018: The leaders - Allianz (#9) - Gemini ...

Kada ovi oštri umovi zaista padnu na nekoga, cijeli svijet će im se početi okretati oko te osobe. Blizanci imaju najdublje razgovore koji traju satima, a provjeravat će i nove restorane da vide vrijede li zaista 4 zvjezdice.

Blizanac će dodati uzbuđenja u svakodnevnu rutinu i uvijek će znati reći nešto duhovito da vas nasmije. Kao i Vodenjak, Blizanac također cijeni prijateljstvo u vezama – obožavat će razgovarati s vama o svemu i svačemu, imat će spontane trenutke pjevanja u autu i na kraju će vam postati najbliži prijatelj.